Auto

Rolls Royce 250 mijë $ i Wahlberg

Ky ka qenë një vit i suksesshëm për aktorin Mark Wahlberg ku ka arritur të fitojë plot 32 milionë dollarë në sajë të filmave të tij.


Natyrisht që ai nuk mund të mos t’i bënte vetes një dhuratë të “vogël”.

Ai ka blerë një Rolls Royce i cili kushton plot 250 mijë dollarë dhe shëtit krenar me të.

rolls royce

Expensive wheels: The 43-year-old actor showed off his wealthy status when he pulled up in his $250,000 Rolls Royce

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas