Auto

“Ringjallet” Lancia Delta

El Lancia Delta është një nga ikonat e automobilizmit që shumë shpejt do të “ringjallet”. Automobili Amos ka nisur punën dhe do të sjellë Lancia Delta Futurista.


Kjo makinë është shumë e ngjashme me origjinalen, edhe pse ka rreth 1 000 pjesë të reja.

Lancia Delta Futurista do të kushtojë plot 300 000 euro. Një çmim stratosferik, por i justifikuar, pasi do të prodhohen vetëm 15 njësi të kësaj makine.

<
>
lancia1 lancia2 lancia3 lancia4 lancia5 lancia6
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas