Auto

Rikthimi i ‘Ford Bronco’, një SUV i paparë

“Ford Bronco” do të kthehet. Fordi konfirmoi këtë lajm në Sallonin e Detroitit në vitin 2017 dhe pritet që SUV-i fantastik të prezantohet në janar të vitit 2020.

Kjo markë nuk ka dhënë shumë detaje për makinën e re, por është mësuar se do të bazohet në Range-n e vitit 2019, që u prezantua në fillim të këtij viti.Një burim anonim tha për “Gear Patrol” se Bronco do të ngjajë shumë me versionin me 4 dyer të Brazilian Troller.

<
>
fo1 fo2 fo3 fo4 fo5 fo6 ford-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas