ShowBiz

Rihanna, look transparent në Coachella Festival, tregon gjoksin në një foto në Instagram

Rihanna është shfaqur me një veshje trasparente në një foto të publikuar në Instagram.

Me çizme të gjata deri lart në kofshë dhe gjoksin që i shfaqet poshtë veshjes trasparente, Riri ka provokuar fansat me një veshje për Coachella Festival.

Edhe këtë herë Rihana ka ‘goditur’ në shenjë, duke u vënë në qendër të revistave rozë më në zë.

<
>
C_2_fotogallery_3087353_5_image C_2_fotogallery_3087353_6_image C_2_fotogallery_3087353_7_image (1) C_2_fotogallery_3087353_7_image C_2_fotogallery_3087353_0_image C_2_fotogallery_3087353_1_image C_2_fotogallery_3087353_2_image C_2_fotogallery_3087353_3_image C_2_fotogallery_3087353_4_image
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas