Një këngë që i dedikohet gjakmarrjes në familje, për të cilën çdo njeri bën të pamundurën që të jetë e sigurtë dhe e mbrojtur.


Klipi muzikor prek disa tema që mund të ndodhin në përditshmëri, si kërcënimet për vrasje apo vjedhjet në rrugë të cilat mund të çojnë në gjakmarrje.

Ky është dueti i parë i Elinel me Mc Kreshën dhe pritet të jetë një sukses në këtë sezon veror.