Kryesore

Reagon sërish Biba: Të dalë audio e plotë, ka qenë bisedë mes dy miqsh


               Publikuar në : 15:33 - 28/08/18 |
mapo.al

Denar Biba në një deklaratë live për mediat:  “Në asnjë lloj rethane nuk ka qenë ndërhyrje e paligjshme. Të dalë biseda e plotë dhe e pacensuruar dhe do të kuptohet që ka qenë biseda mes dy miqsh që ndahen dhe bisedat e punës.


Më ka dhënë mendime, i kam kuptuar mendjen. Vazhdoj të jem i habitur për këtë lloj dembilizmi dhe kërkon të bëjë opozitë me çdo gjë.

Asnjë lloj shantazhi dhe asnjë lloj ndërhyrje. I shpjegoja ish pedagogut tim përse kishte nevojë Shqipëria të merrte këtë shtyrje. Nuk e kuptoj se kush përfiton, sepse as opozita nuk përfiton nga kjo. Të dalë audio e plotë e paprerë. Nuk ka absolutisht asgjë. Çdo shkëputje dhe montim “CLOSE
CLOSE
Pas