Kryesore, Politika

Rama: Zgjedhjet u bënë vjet, të tjerat do të zhvillohen pas…

Kryeministri Edi Rama foli sot per portalin “Shqiperiaqeduam.al”, te cilen e quajti “një mekanizëm bashkëveprimi mes qeverisë dhe njerëzve të zakonshëm për të kapërcyer pengesat administrative në zgjidhjen e halleve individuale e të problemeve të komunitetit, si edhe luftuar kështu së bashku, vonesat e pajustifikuara dhe kulturën e vjetër të rryshfetit në zyrat e shërbimeve për qytetarët”.


Por ne videon e transmetimit live ne FB, kjo ka ndezur shume komente dhe nje pjese te madhe te tyre, kritika dhe medyshje Rama u ka kthyer pergjigje.

Në një prej këtyer përgjigjeve, Kryeministri duket se ka shuar të gjithë zërat që thonë se mund të kemi zgjedhje të parakohshme në Vjeshtë.

 

<
>
per1 per2 per3 per4 per5
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas