Kryesore, Politika

Shikojeni këtë varfanjak!

vjedhaj energjiseKryeministri Edi Rama ka denoncuar sot një tjetër mënyrë të vjedhjes së energjisë elektrike.

“Shikojeni pak një “varfanjak” që fshihej pas fashës mbrojtese 300 KW! E kuptoni o njerëz se ç’i ka bërë fasha vendit?”, shkruan Rama në Twitter, duke e shoqëruar dhe me foto.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas