Kryesore, Politika

Rama publikon videon: Si ka ndryshuar dogana e Hanit të Hotit

Kryeministri Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në FB, një video me pamje nga një ditë e zakonshme pune në pikën e Kalimit Kufitar të Hanit të Hotit që lidh Shqipërinë me Malin e Zi.


Ai shkruan se “qytetarët dhe bizneset sot përfitojnë shërbime shumë herë më të shpejta e cilësore se vetëm pak vjet më parë”.

Mesazhi i Ramës  

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto pamje nga hapësirat e transformuara në Pikën e Kalimit Kufitar të Hanit të Hotit që lidh Shqipërinë me Malin e Zi, ku qytetarët dhe bizneset sot përfitojnë shërbime shumë herë më të shpejta e cilësore se vetëm pak vjet më parë, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas