Kryesore, Politika

Rama publikon videon: Një spital dhe maternitet i ri

Kryeministri Rama e ka nisur ditën sot duke ndarë me ndjekësit e tij pamjet nga spitali dhe materniteti i ri i Sarandës, për të cilin shkruan se pas një kohe të gjatë braktisjeje, së shpejti do të punojë me orë të plota në shërbim të publikut.


Mesazhi i Ramës 

MIRËMËNGJES

dhe me pamjet e spitalit dhe maternitetit të ri të Sarandës që së shpejti do të punojnë me orë të plota në shërbim të publikut, pas një kohe të gjatë braktisjeje, rrënimi tërësor e mungesash alarmante që nuk alarmuan askënd për vite të tëra, ju uroj një javë të mbarë 🌹

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas