Kryesore, Politika

Rama publikon videon e projektit të ri: Nuk është 3D, por realitet

Kryeministri Rama e ka nisur ditën sot duke ndarë për gjithë ndjekësit e tij në FB, projektin e ri të Programit Kombëtar ‘100 FSHATRA’.


Sipas tij, ky program do të rrisë kapacitetet turistike të Shqipërisë dhe krijojë 100 modele të reja zhvillimi ekonomik e social në fshat.

Mesazhi i Ramës 

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar 100 FSHATRA (kujdes nuk është 3D po realitet 😉), program që në kuadrin e Rilindjes Rurale, do të rrisë kapacitetet turistike të Shqipërisë dhe krijojë 100 modele të reja zhvillimi ekonomik e social në fshat, nga veriu në jug, ju uroj një ditë të bukur🌹

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas