Kryesore, Politika

Rama: Për meraklinjtë e projekteve 3D, ja puna në Rrugën e Arbrit!

Mëngjesin e sotëm, kryeministri i vendit, Edi Rama ka zgjedhur t’i urojë shqiptarëve ‘një ditë të mbarë’, me anë të një videoinformacioni, nga kantieri i  Rrugës së Arbrit.


Sipas tij puna për ndërtimin e rrugës po ecën për mrekulli, sipas projektit 3D.

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këtë videoinformacion nga kantieri i Rrugës së Arbrit, ku puna po ecën për bukuri si edhe duke u çuar një përshëndetje të posaçme, meraklinjve të projekteve 3D😉 që thonë këto nuk bëhen kurrë, ju uroj të gjithëve një ditë të mbarë 🌹

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas