Kryesore, Politika

Rama: Ka filluar të ndihet ndryshimi, zyrat e shtetit po japin më tepër zgjidhje

Kryeministri Edi Rama, në një takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes paraditen e së mërkurës, deklaroi se “në zyrat e shtetit ka filluar të ndihet ndryshim dhe aktivitet i ndërgjegjshëm”.


“Ka shumë më tepër zgjidhje. Është fakt që platforma shqiperiaqeduam.al funksionon për këdo”,- deklaroi kreu i qeverisë.

“Ata që nuk dinë procesin t’u drejtohen njësive administrative dhe zyrat postare”,- shtoi Rama, i cili theksoi se masat ndaj atyre që nuk kryejnë detyrën e tyre nisin nga vërejtjet, deri në ndjekje penale pas lirimit nga detyra.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas