Aktualitet, Kryesore

Rama e nis ditën me një lajm të mirë, por ka një ironi për Berishën

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me video-projektin për qendrën e re të qytetit të Fierit.

Ai shkruan në faqen e tij në FB se projekti i Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane nis zbatimin së shpejti dhe do të transformojë qytetin.

Mesazhi i Rames 

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, që nis zbatimin së shpejti për ta kthyer qendrën e Fierit nga një parking të ndotur në një hapësirë të re publike, si edhe lumin Gjanica nga “Lana e Dytë” e Saliut të Parë, në pjesë integrale të qendrës së re të qytetit të rilindur, ju uroj një javë të mbarë

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas