Sociale

Radhë të gjata në Kapshticë, pala greke punon me dy sportele

Radhë kilometrike në doganën greke.


Me dhjetëra emigrantë janë duke pritur prej disa orësh, të kryejnë procedurat nga policia greke.

Shkak i radhës fluksi i emigrantëve dhe mungesa e sporteleve.

Pala greke punon me dy sportele ne hyrje, të cilat nuk përballojnë dot fluksin që rritet orë pas orë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas