KMR, Kryesore

Quhen ‘smart-tatu’… shikoni disa prej tatuazheve të zgjuara

Tatuazhet po kthehen gjithnjë e më shumë në një formë arti popullor, ku shumë njerëz vendosin të bëjnë forma nga më të ndryshmet, dhe kësaj nuk i shpëtojnë as njerëzit e famshëm, si David Beckham, Rihanna dhe Justin Bieber.

Në foto galeri keni tatuazhet e pabesueshme kreative, që përputhen me pjesët e trupit, dhe kthehen në një punë fantastike artistike.<
>
1-56 2-56 3-50 4-49 5-47 6-37 7-34 8-29 9-27 10-27 11-19 12-19
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas