Ekonomi

Qeveria ndryshon formulën për dhënien e këstit të fundit ndaj të përndjekurve

Qeveria ka ndryshuar formulën e ndarjes se parave për ish të përndjekurit.
Më parë ishte parashikuar që vete të dënuarit ose pasardhësit e tyre të përfitonin 8 këste, të cilat nuk duhet ti kalonin 1 milion Lekë të reja, kurse me vendimin e marre sot, përfituesit që e kapërcejnë shumën prej 8 milionë Lekësh mund ta marrin shumën e mbetur të plotë përmes një kësti te 9 dhe të fundit.


Kushti i vetëm është që kësti i dëmshpërblimit të mos jetë më i madh se 1 000 000 (një milion) Lekë. / Tv Klan

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas