Humor

Qeshni me lotë… kur arkitekti juaj lajthit, duhet patjetër një i ri


               Publikuar në : 19:49 - 04/12/17 |
mapo.al

Punësimi i një arkitekti nuk shërben thjesht për një dizajn sa më të bukur, por gjithashtu për shfrytëzimin maksimal të hapësirave dhe për strukturimin sa më të mirë të objekteve në shtëpi.


Por në fotogaleritë e mëposhtme keni një sërë gabimesh që janë bërë gjatë ndërtimeve.

Kjo me siguri të bën të mendosh se jo vetëm që s’kanë pasur një arkitekt, por që ose janë bërë nga një person që ka pasur një sens të madh humori, ose nga dikush që nuk ia ka pasur idenë se çfarë po bën.

Gjithsesi, gjithnjë është mirë të konsultoheni me një specialist para se të kryeni një punë në shtëpi.CLOSE
CLOSE
Pas