Humor, Te Vecanta

Qeshni me lot! Mund tju ndodh edhe këto aksidente…në avion

Nëse mendoni se turbulencat, janë i vetmi shqetësim në udhëtimin tuaj me avion, gaboheni rëndë.

Mund tju ndodhë që në udhëtimin tuaj të keni edhe surpriza…të këndshem si në këto foto.

Shikoni fotot dhe do kuptoni se diçka nuk shkon me këto udhëtime.

Do qeshni me lot me këto situata.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas