Humor, Kryesore

Qeshni me lot: Kush do donte t’i vishte këto rroba?

Këto rroba do ju bëjnë të qeshni për arsyet e gabuara.


Fotot e tyre janë postuar tek Bored Panda.

E sigurt është që nuk do donit të dilnit në rrugë me to.

Shihni më poshtë fotogalerinë dhe niseni javën me të qeshura.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas