Humor, Kryesore

Qeshni me lot: Do ishte mirë që të fusnim prindërit në shkollë

Shumë prindër janë ndjerë të lehtësuar pasi me nisjen e shkollës dhe kopshtit, tashmë fëmijët do i kenë nën kujdesin e të tjerëve.

Të rrisësh një fëmijë është një mision i vështirë.Këtë e tregojnë edhe këto foto.

Ato janë përzgjedhur nga eBaum’s.

Qëllimi është që të tregojnë se të bësh rolin e prindit është një detyrë që jo gjithkush e kryen siç duhet.

Ndoshta do ishte mirë që të dërgojmë edhe prindërit në shkollë.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas