Humor, Kryesore

Qeshni me lot: Çfarë bëjnë të shkretët meshkuj që femrat të kenë foton perfekte

Rrjetet sociale janë të mbushura me foto femrash nga më të bukurat.


Tashmë teknologjia e mundëson që të bësh foto kudo, madje me cilësi shumë të mirë.

Por një llogari në Instagram tregon se çfarë heqin meshkujt që të dashurat e tyre të bëjnë fotot e duhura.

Llogaria quhet “Boyfriends of Instagram”.

Disa prej imazheve më të bukura janë postuar nga Bored Panda.

Shihini më poshtë dhe shkrihuni së qeshuri.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas