Humor, Kryesore

Qeshni dhe habituni me… reklamimin perfekt! (Por edhe mësoni)

Postera të vendosura në mure, automjete, por jo vetëm… dhe synimi është tërheqja e vëmendjes së publikut.


Që kur është shpikur, reklama në vetvete ka qenë një nga gjetjet më efektive dhe produkti më i tërhequr.

Në këtë fotogaleri do të gjeni ide fantastike reklamimi, të cilat me siguri do të ju mbesin në mendje.

Nëse kjo gjë ndodh, atëherë reklama mund të vlerësohet se e ka arritur plotësisht qëllimin e saj.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas