Humor, Te Vecanta

Qeshni dhe gajasuni me këta ‘rryçat’… pa flokë dhe pa tru…

Një koleksion fotosh shumë qesharak është shpërndarë në internet së fundmi.


Fotot tregojnë meshkuj që u kanë rënë flokët dhe kanë vendosur që në “tokën e shpyllëzuar” të bëjnë tatuazhe.

Fytyra të ndryshme, kafshë dhe madje edhe zinxhirë janë disa nga vizatimet që këta burra do të mbajnë përgjithmonë në kokën e tyre.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas