KMR

Qeni lihet i varur në mes të diellit të nxehtë

Kjo video tronditëse tregon një qen të lidhur me zinxhirë dhe të varur në anën e një muri. Videoja është filmuar në Filipine dhe tregon qenin të lënë nën diellin flakërues.

Një fqinj e filmoi klipin duke treguar qenin e lidhur, duke mos pasur mundësi për t’u ulur jashtë shtëpisë së pronarit të saj në Lucena në provincën e Kalabarzonit.Në vend të kësaj, qeni shihet duke “qarë”, i detyruar të durojë diellin e nxehtë të mesditës.

Një grua e tronditur shihet me sa duket duke u përpjekur të lajmërojë pronarin ndaj situatës së tmerrshme të qenit, por duket se pronari nuk është i shqetësuar.

Nemie Zaballero Caruruca, e cila filmoi klipin nga çatia, tha se kishte provuar ta çlironte vetë qenin, por e kishte pasur të pamundur.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas