Auto, Bota, Kryesore

Putin duhet ta ketë zili homologun e tij amerikan… prezantohet ‘bisha’ e re e Presidentit Trump

Presidenti amerikan Donald Trump i ka bërë vetes një dhuratë  të re. Lideri amerikan u shfaq në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, me limuzinën e re “Cadillac”.

Dizajnin e “Bishës” së re, mediat amerikane po e përshkruajnë të ngjashëm me modelin e vjetër me vetëm “disa detaje moderne”, por me përmirësime të dukshme në sistemin e mbrojtjes, e cila në total peshon 8 tonë.Dizajnimi dhe prodhimi i “Bishës”  kishte filluar në vitin 2013, kurse detajet teknike të tij ishin mbajtur fshehtë për opinionin për shkaqe sigurie.  

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas