ShowBiz

‘Pushime on Top’/ Ledina Çelo joshëse dhe në superformë në plazhet e Jugut…

Sot në orën 18:00 në “Pushime on Top” Ledina Çelo, joshëse në plazhet e jugut.


Ledina rrëfen për Ori Nebiaj, detaje dhe ngjarje të jetës së saj…

Mos e humbisni!/TCH/

Sot në orën 18:00 në “#PushimeonTop” Ledina Çelo joshëse në plazhet e jugut; Rrëfen për Ori Nebiaj, detaje dhe ngjarje të jetës së saj… mos e humbisni! #TopChannel @orinebijaj @ledinacelo

A post shared by Top Channel (@topchannelalbania) on

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on

🍉☀ #myalbania

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on

#myalbania 🌞

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas