ShowBiz

Publikohet fotoja e rrallë e këngëtarit shqiptar me ish-presidentin jugosllav, Josif B. Tito

Në rrjetet sociale, është publikuar një foto e vitit 1979, ku shihen artistët e Kosovës në takim me ish-presidentin e ish-Jugosllavisë, Josip Broz Tito, në Hotelin “Grand” në Prishtinë.

Nga foto e publikuar shihet se këngëtari, Sabri Fejzulluahu, ishte më i ngazëllyeri për këtë takim.

Nuk dihet, se kush e ka shkrepur dhe me çfarë rasti këtë foto…

Por anash shihen edhe artistë të tjerë kosovarë, por jo aq të gëzuar e qeshur sa këngëtari Fejzullahu i cili mban me duar edhe një shportë me lule.

Image

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas