Arkiva 2

Prezervativët e rinj do të jenë… elektronikë

Një kompani britanike ka shpikur prezervativin e parë elektronikë të quajtur ”I.Con”. E veçanta e prezervativit të parë smart është se mund të mbledh të dhëna për jetën seksuale të çdokujt që e merr guximin ta përdorë.

Prezervativi “I.Con” dhe është i aftë të dallojë edhe infeksione seksualisht të transmetueshme duke i dërguar të dhënat në aplikacionin e posaçëm në telefonin e përdoruesit.Të dhëna të tjera që arrin të mbledhë ky prezervativ janë kaloritë e djegura gjatë marrëdhënies seksuale, shpejtësinë e lëvizjeve të mashkullit, kohëzgjatjen dhe pozicionet e ndryshme.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas