PasPara

1 koment

  1. Ppp jane instrumenti qe perdor cdo qeveri ne bote per te kontraktu sherbime. Ppp me bashk financim privat shqiptar eshte prosperitet dhe anti fukarallek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas