KMR

Pozita më e rrezikshme në seks për meshkujt

Një pozitë që ndoshta e praktikoni shpesh gjatë seksit po konsiderohet si shumë e rrezikshme për meshkujt.

Një hulumtim i shkencëtarëve ka gjetur se meshkujt po ‘luajnë me zjarr’ gjatë eksperimenteve të tyre në dhomën e gjumit.Shkencëtarët kanë gjetur se pozita seksuale, ajo ku femra është mbi mashkullin, është më e rrezikshmja dhe mund të shkaktojë frakturë në penis.

Doktorët dhe akademikët në Brazil ekzaminuan disa pacientë që kishin frakturë në penis, dhe gjetën se më shumë se gjysma e tyre e kishin praktikuar këtë pozicion në seks.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas