KMR

Pozicioni ideal në marrëdhënie… femrat ‘vdesin’ ta provojnë

Ka disa pozicione seksi të cilat janë më të mirat për netët e mbushura plot pasion dhe romantikë. Mjaftë çifte kanë treguar hapur për preferencat e tyre intime në një sondazh të ri.

Gratë kanë folur për pozicionin e tyre të preferuar, ku ato ndihen mirë me partnerin e tyre gjatë aktit seksual…Ndërkohë që disa gra rrëfyen se “misionari” ishte më e mira për ta, të tjera thanë se ato preferonin lëvizjet që ishin më të orientuara drejt orales.

Pra, a jeni dakord me gjetjet?

Rreth 60% e grave thanë se, “misionari” i ndihmoi ato të ndihen më të lidhura me partnerët e tyre.

Ai ofron shumë mundësi për kontakt me sy dhe prekje, e cila ndoshta është arsyeja pse kënaqen aq shumë.

“Cowgirl” ishte e dyta më e popullarizuar, me 28% të grave, duke thënë se, u jep atyre orgazmën më të mirë.

Kjo ka gjasa të jetë për shkak se, “vajza në krye” lejon zonjat për të vendosur ritmin dhe kënde të ndryshme.

“Spooning” u emërua si lëvizja e tretë më romantike.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas