Auto

Porche Cayenne nuk ia del

porcheKa tentuar që të kalojë lumin me makinën e tij Porche Cayenne por jo gjithçka i shkon sipas parashikimeve.


Në fakt edhe pse një ndër makinat më luksoze dhe të mirat sërish kjo Porche nuk ja ka dalë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas