Kronika

Po shkojnë drejt qelisë me ‘t’shtyme’

burguIsh- kryeministri Sali Berisha ka publikuar një foto në Facebook, të një furgoni policie, të cilin e shtyjnë nga pas disa persona, nën mbikëqyrjen e një polici.

Sipas Berishës, këta që shtyjnë makinën janë të burgosur.“Për të qeshur dhe për të qarë! Në këtë foto që vjen nga Shkodra janë të burgosurit që shtyjnë makinën e “çunave”. Ky është shteti i vajmedetit!!” shkruan Berisha.

Në fakt fotot e makinave të policisë të ngelura mes rrugëve e duke u shtyrë nga pas ishin të zakonshme edhe në kohën kur qeveriste Partia Demokratike.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas