Humor, Kryesore, Rusi 2018

Pas fitores së Rusisë, plas humori në rrjete sociale…

Fitorja e Rusisë përballë Spanjës, është aq e pabesueshme por duket dhe po aq e pavërtetë, duke parë mënyrën se si është duke u zhvilluar ky kampionat botëror deri tani.


Pas kualifikimit të Rusisë, ka plasur gallata në rrjete sociale.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas