Bota

Pezullohen kërkimet për të mbijetuar në Genova, rrezikon të shembet një pjesë tjetër e urës Morandi

Pezullohen kërkimet për të mbijetuar të tjerë të katastrofës në Genova me dhjetëra të vdekur. Repubblica shkruan se kërkimet dhe operacionet e gërmimit janë ndërprerë rreth orës 13:00 pasi rrezikonte të shembej edhe një pjesë tjetër e urës në zonën e rrugës “Campi”.


Menjëherë pas lajmërimit të rrezikut zjarrfikësit kanë nisur verifikimet për qëndrueshmërinë e urës.

Dy nga tre zonat e kërkimit janë janë pastruar. Shkatërrues impakti në rrugë me ndikim në të gjithë zonën liguriane të autostradës.

Është kërkuar gjendja e emergjencës kombëtare dhe lutja e Papës për viktimat.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas