Politika

Pesë raste kur janë pranuar dekretet e Presidentit

Nisur nga rasti i shqyrtimit në komisionin parlamentar të Veprimtarisë Prodhuese të Dekretit të Presidentit për “ligjin e tetarit”, Kuvendi i Shqipërisë publikoi edhe rastet e tjera kur ka ndodhur që janë pranuar dekretet e Presidentit të Republikës dhe janë bërë ndryshime në ligj.

Mes debateve me opozitën, mazhoranca pranoi dekretin e presidentit duke bërë dhe një ndryshim të rëndësishëm hapjen e garës, por kjo u kundërshtua nga opozita, e cila e konsideroi ligjin antikushtetues.Më poshte rastet 5 rastet kur ka ndodhur qe është pranuar Dekreti i Presidentit të Republikes dhe janë bërë ndryshime ne ligj.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas