Humor, Kryesore

Përmbytjet/ Meme-t që ironizojnë qeverinë po ‘thyejnë’ rrjetin…

Përmbytjet po vijojnë tashmë prej dy ditësh në mbarë vendin, ku edhe këtë herë dëmet ekonomikë kanë qenë jo të pakëta.


Ndërkohë qeveria dhe strukturat shtetërore vazhdojnë operacionet e evakuimit dhe shpëtimit në zonat e përmbytura të vendit.

Por rrjeti është mbushur ndërkohë me meme satirike dhe ironizuese të cilat sërish vënë në dukje çedimin e strukturave shtetërore dhe atyre të pushtetit lokal për të evituar dëmet maksimale.

Qytetarët e kanë kuptuar se edhe pse është folur shumë për marrje masash dhe është premtuar po aq shumë, se situate të tilla si vitet e kaluara nuk do të përsëriteshin, përsëri e gjitha ka qenë një “deja vu” e rëndomtë.

Edhe këtë herë sin ë të gjitha situatat e ngjashme, qytetarët kanë shprehur mllefin e tyre me humor e satirë kundër qeverisë dhe kryeministrit Ramë, në formën e meme-ve në rrjetet sociale.

Ja disa prej tyre…:

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas