Kryesore

PD kërkon bllokimin e ERTV, por ja cila është përgjigja e autoriteteve…

Në debatin e seancës së kaluar parlamentare, ish-kryeministri Sali Berisha u ngrit nga vendi dhe i kërkoi llogari kreut të AMA-s (teksa po raportonte në Kuvend) se pse nuk kishte marrë masa ndaj ERTV-së.

Debati në fakt ishte fokusuar gjektë dhe kërkesa e tij mbeti pa përgjigje.

Por deputeti demokrat, Luciano Boci mësohet se ka bërë një kërkesë zyrtare autoriteteve për bllokimin e ERTV me argumentin se ky tv online transmeton përmbajtje të paligjshme.

Boci i ka drejtuar kërkesë Autoritetit të Certifikimit dhe Agjencisë  Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit.

Kjo e fundit, sipas FaxNews mësohet se i ka kthyer përgjigje duke argumentuar se nuk ka faqe me domain ERTV.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Pas