Humor

Mund të quhen foto në momentin e gabuar, pak para se të ndodhë tragjedia…

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 14:11 - 05/07/18 |
mapo.al

Në botën moderne, ku çdo person ka një celular dhe një kamera në dorë, është e vështirë të mendojmë se diçka mund të mbahet sekret.


Por veç momenteve jo të mira, ka edhe raste kur filmohen momente gazmore e qesharake.


Më poshtë do të gjeni disa situata vërtetë interesante. Bëhet fjalë për foto të kapura në momentet e gabuara, para se të ndodhë “tragjedia”.


<
>
2-23 3-16 4-8 18847410-J5r6cRbMbGVGyvX6qWCrxCnip88AUMtxH3FP8q5pXZQ-1516025463-650-3412c473d0-1516343412 18847460-XeCcED1-1516026887-650-8b88614169-1516343412 18847510-qjvigC8-1516027392-650-7717abf1f6-1516343412 18847560-3yudvpj-1516025775-650-00d60289f8-1516343412 18847610-QxNMD-1516026185-650-386c7c06ed-1516343412 18847660-1vBDtKF-1516029123-650-91e580af85-1516343412 18847710-20-1516098115-650-ca9d825edb-1516343412 18847760-3HMbvz0-1516029516-650-283424ae18-1516343412 18847810-2OPEHfu-1516025601-650-df3e9da7be-1516343412 18847860-BmasZDdCAAAipvr1-1516030006-650-d7595ecff5-1516343412 18847910-Disciplineatalltimesmounteveresthttpwwwcrackedsorcerercompost2292mounteverest_b848cf_5293656-1516029823-650-34ee519d5f-1516343412 18847960-Md8ozVI-1516025553-650-e1b202335e-1516343412 18848010-WtAv9pC-1516027960-650-f97ba08144-1516343412 18848060-IH7J7Bd-1516026690-650-a6c3d69553-1516343412 18848110-TCbgHDi-1516029456-650-09a9f1fb5b-1516343412 18848160-sStrq-1516029370-650-c9f2de2175-1516343412 18848210-ZGkUNwL-1516029260-650-2162796836-1516343412 18848260-39_V-_NrmtgQlyPCPuhTpRsWkpg6My0dgCL6WiYbELc-1516028358-650-e139fc7940-1516343412 18848310-QZTGpkU-1516028308-650-f5baa32bd3-1516343412 18848360-ekgsRO89QoVUaZ4T-yWfAsBLynMS-QmPnEu78YENNMQ-1516024893-650-c1b7e8e2b2-1516343412 18848410-VF7Pil1vZm96nt9Od0JDx0F_ZqNiQF59aih03s6J8P8-1516025113-650-17fc213674-1516343412Etiketa: , , ,

CLOSE
CLOSE
Pas