Bota

Papa Françesku: Të merren aq emigrantë sa është e mundur…

Është e palogjikshme të hapen të gjitha portat për migrantët, theksoi nga Vatikani Papa Françesku bërë thirrje për një qasje “të kujdesshme” dhe “të mirëmenduar” mbi këtë çështje.

“Migrantët mund të merren aq sa është e mundur, tematikat e punës dhe mundësive  duhet të merren parasysh kur bëhet fjalë për integrimin e migrantëve, por jo masivisht, sepse nuk është e mundur”,- tha ai.“Dyert mund të jenë të hapura për aq sa ato nuk janë kërcënim për identitetin tuaj”,- tha udhëheqësi i 1,3 miliardë katolikëve të botës.

“Hapja duhet të jetë e kujdesshme dhe e menduar mirë”,- përfundoi ai.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas