Kryesore, Rajoni

Pamjet që të këpusin shpirtin: U dogjën të gjallë nëpër makina

Pamjet që vijnë nga Greqia duket sikur kanë dalë nga një film apokaliptik.


Zjarret mendohet se kanë shkaktuar të paktën 50 viktima, ndërsa aksioni për gjetjen e trupave vazhdon.

Pamjet e makinave të djegura janë vërtet të frikshme.

Shumë viktima mbetën të bllokuar në makina dhe shtëpi. Mes viktimave ka edhe shumë fëmijë.

<
>
makina makina1 makina2 makina3 makina4 makina5 makina6 makina7
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas