Politika

Opozita i dërgoi letër për ‘Teatrin’, reagon Ruçi: Precedentët tuaj, përgjigja më e mirë   

Opozita e bashkuar i dërgoi një letër dy ditë më parë kryeparlamentarit Gramoz Ruci ku i kërkonte që të mos kalonte sot për miratim disa ndryshime të fundit që iu bënë ligjit për teatrin.

Ajo kërkoi që sot në seancë të votohej vetem dekreti i Presidentit Meta për Teatrin dhe jo arnimet që iu bënë ligjit tre ditë më parë në komisionin e Veprimtarisë Prodhuese. 

Lidhur me këtë kërkesë, para se seanca të fillonte diskutimin për teatrin, Ruci tha: “Precendetët e tyre janë përgjigjia më e mirë, ndaj para se të protestojnë të njihen mirë me procedurat”.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas