Kryesore, Politika

“O Edo, bëj naj punë se ngele gjithë ditën në TV”, Rama debaton me qytetarët

“Forca e Ligjit në Veprim- Semestri i parë i 2018 një pasqyrë rezultatesh shumë pozitive të Policisë së Shtetit dhe një bazë e sigurtë për thellimin e luftës kundër krimit të çdo natyre”.

Kaq ka mjaftuar e postuar nga kryeministri Edi Rama në videon në FB, që të nxisë debatin me komentuesit të cilët kanë pasur rezerva për këtë deklaratë. Rama i është përgjigjur disa prej tyre.

Ja replikat:

r4r3r2r1

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas