Kryesore, Politika

Nuk ka votat e mjaftueshme, PS tërheq ligjin për magjistraturën

Mazhoranca është tërhequr nga miratimi i projektligjit “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, që kërkon 84 vota.


Duke mos pasur votat e nevojshme, PS-ja ka kërkuar sot që të hiqet nga rendi i ditës projektligji në fjalë.

Maxhoranca kërkon që drafti që lidhet me disa ndryshime në emërimin e magjistratëve të futet në një seancë tjetër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas