KMR

Nuk ka prerë thonjtë prj 19 vjetësh, ja si duken

Këngëtarja Chris ”The Duchess” Ëalton nga Las Vegas serish ka treguar thonjtë e saj, të cilët gjithmonë i përgjigjen kombinimit të veshjes. Ajo nuk i ka prerë thonjtë për 19 vjet.

Nëna e pesë fëmijëve thotë se pa problem kryen të gjitha punët e shtëpisë dhe krahas kësaj ajo i bie edhe pianos. Thonjtë e Chris janë mbi 6 metra të gjatë.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas