Humor, Kryesore

Nuk ju pelqen pema juaj e Vitit të Ri? Mos u ankoni! Ka edhe më keq. Qeshni me këto foto

Kur vijnë festat e fundvitit, të gjithë ne mundohem që të dekorojmë pemën e Vitit të Ri, apo shtëpinë tonë sa më bukur.


Por gjithnjë, kur shikojmë në dyqane bredhat e stolisur, ato që kemi në shtëpi nuk na pelqejnë.

Por mos u ankoni sepse ka edhe më keq. Shikoni këto foto dhe do e kuptoni pse.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas