Kryesore, Politika

Nuk janë tek Ligjet, por opozita bojkoton sot edhe dekretin e Metës tek Ekonomia

Opozita nuk është sot e pranishme në mbledhjen e Komisionit të Ligjeve ku në rend të ditës është përfshirë edhe një seancë dëgjimore me kandidatët për anëtarë të Komisionit të Pavarur për koordinimin, monitorimin dhe ndjekjen e zbatimit të ligjit “Për organet e qeverisjes së sistemit të  drejtësisë”.

Të njëjtin bojkot opozita ka ndjekur edhe në mbledhjen e Komisionit të Ekonomisë ku në rend të ditës është parashikuar dekreti i Presidentit të Republikës, Ilir Meta,  “Për kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar”” .I pranishëm në mbledhje, është edhe Ministri i Financave dhe Ekonomisë z. Arben Ahmetaj.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas