Aktualitet, Kryesore

Njoftimi: Autostrada Tiranë-Durrës hapet sot

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore njofton se sot në orën 14:00 përfundon ndërhyrja për riparimin e shtresave asfaltike në segmentin rrugor Maminas-Sukth-Shkozet.


Pas orës 14:00 dhe gjatë gjithë fundjavës, aksi Tiranë-Durrës dhe ai anasjelltas Durrës-Tiranë do jenë plotësisht të hapura në funksion të lehtësimit të lëvizjes së pushuesve që zgjedhin plazhet gjatë fundjavës.

Ditën e shtunë, ARRSH dhe Policia Rrugore do të informojnë sërish për vazhdimin e ndërhyrjes në Shkozet-Durrës dhe më tej aksin Durrës-Tiranë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas