Aktualitet, Kryesore

Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që po presin viza pune për në Gjermani

Shteti gjerman ka dal me një propozim të ri që t’ju jepet 6 muaj vizë dhe pa pasur nevojë që t’kenë kontratë pune për ata që kërkojnë punë në Gjermani.


Pjesë e shkëputur nga emisioni “Mirëmëngjesi Kosovë” që transmetohet çdo ditë pune në RTK1.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas